PANGAKONTO: EE777700771003683711 SAAJA: T.K.E. PAWNSHOP OÜ SELGITUS: Lepingu NR või teie andmed – Lepingute pikendamiseks või tagasimakseteks

Miks müüa kellad pandimajale?

Tallinna parimate hindadega pandimaja

XXI sajandil on käe- ja taskukellad muutunud igapäevaselt vajalikust esemest imagot täiendavaks aksessuaariks. Nüüd saab kellaaega vaadata nutitelefoni, sülearvuti või mõne muu seadme ekraanilt. Aga uskuge või mitte – kellad võivad osutuda ka tulutoovaks ja pere eelarvet tublisti täiendada! Meie kella pandimaja TKE Tallinnas ostab teie kella ära kiiresti ja müüjale soodsa hinnaga. 

Ostame erinevat tüüpi ajanäitajaid – nii tava- kui premiumklassi kelli, nii klassikalise kui tourbillon mehhanismiga kelli ja nii kullast kui teistest väärismetallidest korpusega kelli. Pakume professionaalset, teile kasulikku hindamist ja tasu kohapeal sularahas. 

Kellade kiire ja soodne kokkuost TKE pandimajas

Kella pandimaja TKE pakub kellade – käe- ja taskukellade, täppiskellade, tourbillon mehhanismiga ja väärismetallidest korpusega kellade – kokkuostu teenust. Garanteerime kõrge hinna, konfidentsiaalsuse ja operatiivsuse. 

Meie pandimajas töötavad professionaalsed hindajad, kes suudavad määrata kella reaalse hinna. Pöörame tähelepanu mitte ainult väärismetallide sisaldusele, vaid ka ajanäitaja teistele parameetritele: 

  • tootja ja mudel; 
  • funktsionaalsus ja võimalused; 
  • konstruktsiooni keerukus (sh näiteks selliste lisafunktsioonide olemasolu nagu retrograadne indikatsioon, kellaaja ühtlustamine, tourbillon, repetiir jne); 
  • tiraaž (piiratud või masstoodang). 

Tänu sellele saame garanteerida, et kella hind kujuneb Tallinna kõrgeimaks. 

Kella hinna määramine toimub omaniku juuresolekul ja võtab aega 5–15 minutit. Pärast seda saate te hinnapakkumise. Kui see teid rahuldab, ostame me kella ära ning maksame teile kas sularahas või muul teile sobival viisil. 

TKE Pandimaja eelised

Online-eelhindamine foto põhjal 5-10 minutiga

Kui te ei taha ise pandimajja tulla, võite meie veebilehelt tellida kella tasuta online-hindamise. Saatke meile lihtsalt paar fotot ja 5–10 minuti pärast saadame me teile esialgse hinna. Nii online– kui isikliku hindamisega tegelevad ühed ja samad spetsialistid. Seepärast saame garanteerida kõrge hinna. 

Hinnaliste kellade ost kohapeal 

Meie kellade hindamis- ja ostuspetsialistid on valmis tulema teie juurde koju, kontorisse või mõnel muul aadressil Tallinnas. Niiviisi ostame ajanäitajaid, mille hind on üle 500 euro.

Spetsialist kontrollib kohapeal kella välimust ja töökorras olekut, teeb lõpliku hindamise ja maksab samas ka raha välja. 

Mugav asukoht

Kella pandimaja TKE asub Tallinna südalinnas. Tänu sellele on teil mugav meie juurde tulla igast linnaosast, sageli isegi ümberistumisteta. Te ei pea pandimaja leidmisele aega kulutama. 

Ostmine turuhindadega ja päevakohase börsikursiga

Garanteerime ostetavatele kelladele parima hinna. Ajanäitajad ostetakse turuhinnaga, arvestades seadme kõiki näitajaid ja parameetreid. Määrame kindlaks keerukuse, unikaalsuse ja teised tegurid, mis kella hinda tõstavad.

Kullast ja teistest väärismetallidest korpuses kellade ostmisel kasutame ka päevakohast börsikurssi. Tänu sellele saate kindlad olla tehingu aususes.

Parim pakkumine Tallinnas 

Saame liigse tagasihoidlikkuseta kinnitada, et pakume ostetavatele kelladele ja teistele esemetele Tallinna parimat hinda. Professionaalne lähenemine, päevakohaste börsikursside kasutamine ja kõigi ajanäitaja hinda mõjutavate parameetrite kindlaksmääramine – see kõik kindlustab, et te saate Eesti tulusaima hinnapakkumise.

Tegutseme alates aastast 1992

TKE Pandimaja on Tallinna esimene kellade pandimaja. Avasime uksed 1992. aastal ning oleme kolmekümne tegevusaasta jooksul aidanud sadadel tuhandel eestlasel pere eelarvet täiendada. Meid usaldatakse ja me teeme kõik, et seda usaldust õigustada!

Avamise hetkest möödunud aastate jooksul oleme Eesti turu jaoks loonud mitu ainulaadset toodet. Hakkasime esimestena ostma mitteväärismetallidest, kuid keeruka konstruktsiooniga või piiratud arvul väljalastud kelli. Me arendasime välja professionaalse foto põhjal online-hindamise süsteemi. Me käivitasime kellade kodust ostmise Tallinnas. 

Turvalisuse ja privaatsuse garantii

Me mõistame, kui oluline on kellamüüjatele konfidentsiaalsus. Seepärast garanteerime me privaatsuse – teave teie kohta ei välju kunagi meie pandimaja seinte vahelt. Keegi ei saa teada, et kella müüsite ja kui palju selle eest raha saite. 

Lisaks sellele garanteerib meie ettevõte tehingu turvalisuse. Pandimaja on kindlalt turvatud. Kui te aga müüte kella, mille hind ületab 500 eurot, on meie spetsialist valmis tulema teie juurde koju või kontorisse või kohtuma teiega mõnes kohvikus «neutraalsel pinnal». 

Veel huvitavaid postitusi