PANGAKONTO: EE777700771003683711 SAAJA: T.K.E. PAWNSHOP OÜ SELGITUS: Lepingu NR või teie andmed – Lepingute pikendamiseks või tagasimakseteks

Kellade tulus pantimine pandimajas Tallinnas

Kellade pantimine

Šveitsi ajanäitajad ja väärismetallidest korpuses käekellad – need ei ole pelgalt ilus aksessuaar, vaid ka üpris tõhus investeering. Kui vajate ruttu raha, saab need kiiresti maha müüa. Või saada laenu kella tagatisel – just sellist teenust pakub meie pandimaja Tallinnas.

Pakume tõenäoliselt kõige tulusamat kellade pantimist terves Eestis. Kiire ja asjatundlik hinnaarvutus, madal intress, lihtsad ja arusaadavad tingimused. Meilt on raha märksa lihtsam saada kui pangast laenu võtta – eriti, kui raha on tarvis väga kiiresti. 

Kuidas toimub laenu andmine käekella tagatisel

Meie pandimajast on võimalik laenu saada hinnaliste kellade – näiteks kollektsionääride jaoks haruldaste ja väärtuslike Šveitsi päritolu mudelite, aga ka hõbedast, kullast või muudest väärismetallidest valmistatud korpuses seadmete tagatisel. 

Laenu väljastamine käib väga kiiresti – üldjuhul mitte üle poole tunni: 

  1. Te pöördute meie pandimajja. Seda võite teha kas isiklikult kohale tulles (kontor asub Tallinna südalinnas) või veebis – saatke lihtsalt sellel veebilehel asuva vormi kaudu meile foto oma kellast. Selle saab töötaja, kes oskab anda ajanäitajale pädeva ja õige hinnangu. 
  2. Te teatate meile laenusumma, mille soovite saada. 
  3. Hindaja kontrollib kella hinda, mille te pandiks soovite anda. Kui see on soovitavast laenusummast kõrgem või sellega võrdne, sõlmime teiega lepingu. Kui see on madalam, saame teile pakkuda teistsuguseid tingimusi. Iga laenuleping kella tagatisel sõlmitakse individuaalselt ja seepärast saame mõnele kliendile väljastada summa, mis ületab kella hinda. 
  4. Sõlmime teiega tagatisega laenulepingu, pärast mida teie saate raha ja annate kella meie pandimaja vastutavale hoiule. Kuni laenu kustutamiseni on see turvatavas ruumis seifis ja seepärast võite olla kindel, et sellega midagi ei juhtu. 

Laenu tasumiseks pöördute lihtsalt dokumentide ja lepinguga meie pandimajja, maksate raha ära ja saate oma käe- või muu kella tagasi samas seisukorras kui selle meile tagatiseks andsite. 

ТKЕ Pandimaja – pandimaja, mida usaldatakse

Professionaalne veebihindamine

Panditava kella hinna teadasaamiseks ei pea te kontorisse pöörduma. Piisab kella foto saatmisest meie töötajale sellel lehel oleva vormi või messengeri kaudu (soovitavalt vähemalt paar-kolm fotot, et kell on igast küljest näha). 

Te saate kella hinna eelarvutuse 5–10 minuti jooksul (töö ajal). Lõplik hindamine toimub offline, kuid meie spetsialistid suudavad hinna täpselt määrata isegi fotode põhjal. 

Laenud kellade tagatisel pandimaja külastamata

Mõnel juhul ei pea te laenu saamiseks isegi pandimajja kohale tulema. Kui kella eelnevalt arvutatud hind on 500 eurot või üle selle, võib meie töötaja tulla teie koju, kontorisse või mõnda avalikku kohta – sinna, kus teil on mugavam kohtuda. 

Hindamisele ja laenu väljastamisele koos meie pandimaja töötaja kohaletulekuga kehtivad samad tariifid kui meie kontoris. Tänu sellele saate aega kokku hoida tulus kaotamata. 

Kontor Tallinna südalinnas

Meie pandimaja ТKЕ Pandimaja asub Tallinna kesklinnas. Tänu sellele saate siia kiiresti ja mugavalt igasuguse transpordiga: ühissõidukiga, oma autoga või lausa jala. Te ei pea meid nurgataguseid mööda taga otsima ega navigaatorit kasutama. 

Laenud kuldkorpuses kellade tagatisel päevakohase vahetuskursiga

Hindame väärismetalle Eesti ja rahvusvahelistel turgudel kehtestatud päevakohase börsikursi alusel. Seda korrigeeritakse iga päev või isegi mitu korda ööpäevas. Seepärast võite olla kindlad, et saate just nii suure rahasumma, kui teie kullast või hõbedast korpuses kell hetkeseisuga maksab. 

Parim pakkumine Tallinnas

Oleme veendunud, et saame teha tõepoolest parima pakkumise nii Tallinnas kui terves Eestis. Kursside regulaarne ülevaatamine, et tagada nende vastavus kehtivatele börsihindadele, isegi haruldaste ja vanaaegsete kellamudelite professionaalne hindamine, võimalus saada raha kätte kontorisse tulemata – kõik see muudab pandi vastu laenu saamise meie pandimajas tulusaks, lihtsaks ja mugavaks.

Eesti esimene pandimaja

ТKЕ Pandimaja on kõige esimene pandimaja Eestis. Avasime uksed 1992. aastal, kohe pärast riigi taasiseseisvumist. Niisiis töötame klientide hüvanguks juba ligi 30 aastat, pakkudes parimaid tingimusi, kõige tänapäevasemaid laenude väljastamise tehnoloogiaid ja laitmatut teenindust, sealhulgas teie konfidentsiaalsuse ja privaatsuse osas.

Te saate raha kiiresti ja mugavalt – võtke laen kella tagatisel meie pandimajast!

Veel huvitavaid postitusi