PANGAKONTO: EE777700771003683711 SAAJA: T.K.E. PAWNSHOP OÜ SELGITUS: Lepingu NR või teie andmed – Lepingute pikendamiseks või tagasimakseteks

Miks oleme meie parim Tallinna pandimaja?

Tallinna pandimaja

Kui teil on kiiresti raha vaja, ei pea te tingimata panka pöörduma. On ka tulusam ja kiirem lahendus. T.K.E. Pandimaja Tallinnas on alati valmis appi tulema – ostame ja võtame vastu ehteid, kunstiesemeid, kodutehnikat ja elektroonikat ning muid väärtasju. Te saate raha juba meie poole pöördumise päeval ja mingeid tõendeid töökohast ei nõuta.

Veebihindamine foto põhjal 5-10 minutiga

Selleks, et teada saada summa, mille oleme valmis teile teie ehete või muude väärtasjade eest maksma, ei pea te isegi kodunt väljuma. Meil töötab veebihindamine, mida viivad läbi samad spetsialistid, kes tegutsevad ka pandimajas.

Veebihindamisele kulub 5-10 minutit.

  1. Tehke müüdavast esemest üks või mitu fotot. Selleks, et hinnang oleks võimalikult täpne, on fotod soovitav teha tänapäevase kaamera ja korraliku valgusega (piisab päevavalgusest). Kui esemetel on kaubamärke või tähistusi, pildistage need eraldi.
  2. Saatke fotod vastava vormi kaudu meie veebilehele ja lisage kindlasti juurde kontaktandmed.
  3. 5-10 minuti pärast võtab hindaja teiega ühendust ja teatab hinna, mida oleme valmis teile esemete eest maksma.

Kui hind teid rahuldab, ootame teid oma kontorisse! Kui aga hind ületab 500 eurot, võime teie aadressil ise kohale tulla.

Väärtasjade väljaostmine Tallinna pandimajja tulemata

Kui soovite müüa asju, mille hind osutub hindamisel 500 eurost kõrgemaks, ei pea te isegi pandimajja kohale tulema. Meie spetsialistid tulevad ise teie juurde koju.

Teie juures kodus vaatame eseme isiklikult üle ja anname lõpphinnangu. Spetsialistil on kaasas piisavalt raha teiega kohapeal sularahas arveldamiseks. Reeglina jõuab hindaja teie juurde kohale 30-60 minuti jooksul ja seda isegi Tallinna kaugemate piirkondade puhul.

Mugav asukoht

Meie kontor asub Tallinna südalinnas suurte transpordisõlmede lähedal. Tänu sellele ei pea te äärelinnas seiklema ega sobivat marsruuti otsima. Meie kontorisse jõuab praktiliselt igasuguse ühistranspordiga.

Kulla soodne kurss

Ostame kulda – ehteid, aksessuaare, suveniire ja isegi väärismetallide jäätmeid – päevakohase hinnaga. Seepärast saame liigse tagasihoidlikkuseta kinnitada, et oleme Tallinna kõige soodsam pandimaja.

Ostame igasuguse prooviga, mis tahes riigist pärinevat ja mis tahes seisukorras kulda. Ehete hindamisel arvestame ka vääris- või poolvääriskividest inkrusteeringu hinda.

Parim pakkumine Tallinnas

Meie pandimaja ostab ehteid, investeerimismünte, väärismetallide kange ja jäätmeid börsikursiga, pakkudes Tallinna kõrgeimat hinda. Hindamine toimub seejuures kiiresti – online-režiimil kõigest 5-10 minutiga, isikliku visiidi puhul aga veelgi kiiremini.

Oleme valmis ostma ka antikvaarseid ja kunstiesemeid, kodutehnikat ja elektroonikat väga tulusa hinnaga. Kõrgemaid hindu te Tallinnast lihtsalt ei leia. Raha ostetud esemete eest aga maksame välja kohapeal isegi siis, kui summa on väga suur.

Meid usaldatakse aastast 1992

T.K.E. Pandimaja on esimene pandimaja Tallinnas ja terves Eestis. Avasime ukse 1992. aastal! Praktiliselt kolme aastakümne jooksul oleme ehteid ja muid väärtesemeid ostnud rohkem kui miljonilt inimeselt ning iga klient on saanud meilt parima hinnapakkumise Eestis.

Kolmekümne tegevusaasta jooksul on meie pandimaja muutunud. Oleme laiendanud ostetavate väärtasjade nimekirja, käivitasime veebihindamise, oleme filiaale avanud ja sulgenud. Kuid üks on püsinud muutumatuna – oleme elanikkonnale ehete ja muude esemete eest alati pakkunud parimaid müügitingimusi.

Turvalisus- ja privaatsusgarantii

Klientide isikuandmed on meie suurim väärtus. Garanteerime, et teave müüja kohta ei välju kunagi pandimaja piiridest. Keegi ei saa teada, et teie ehteid või muid väärtasju müüsite ja mis hinda meie nende eest pakkusime.

Samuti garanteerime tehingu turvalisuse. Meie kontorit turvavad professionaalid. Seepärast võite olla kindlad täielikus ohutuses.

Kui te aga müüte kallihinnalisi esemeid (alates 500 eurost), võivad meie spetsialistid tulla ostu lõpule viima teie koju või kohtuda teiega «neutraalsel pinnal» – mõnes kohvikus või restoranis. Seepärast ei satu te kunagi ohtu.

Veel huvitavaid postitusi